Okulumuz Müdürü Prof.Dr. K.Sinan DAYISOYLU, Konya Selçuk Üniversitesi ve Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) ev sahipliğinde 11-12 Mart tarihlerinde Dijital ortamda gerçekleşen 11. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi'nde Oturum Başkanlığı yaptı. "Covid - 19 Sonrası Gıda ve Beslenmeye Bilimsel Yaklaşım" temalı oturumda Ankara Üniversitesi'nden Prof. Dr. Nevzat ARTIK ile İstinye Üniversitesi'nden Prof.Dr. Funda ELMACIOĞLU birer sunum gerçekleştirdiler. 223 katılımcının olduğu oturum soru ve cevaplar bölümüyle tamamlandı ve yaklaşık 90 dk sürdü.
Akademik ve idari personellerin kişisel duyuru ve haberlerini içerir. (Son Haber Tarihi : 31.07.2025)
Öğrenci
Mezun
Akademik Personel
İdari Personel
Aktif Program
Akredite Birim
Öğretim Elemanı Başına Öğrenci
Kütüphane Kaynağı
Tüm Hakları Saklıdır © 2019
Tasarım ve Geliştirme: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı