Okul Müdürümüz Prof.Dr. K.Sinan DAYISOYLU Avrupa Birliği tarafından desteklenen “IPA - INNOFOOD” projesi kapsamında 25 Eylül 2023 tarihinde Şanlıurfa’da TÜBİTAK öncülüğünde gerçekleştirilen çalıştayın “Geleneksel Ürünler ve Baharatlar; Önemi ve Geleceği” temalı oturumunda “ Geleneksel Gıdaların Fonksiyonel Özellikleri” konulu sunumu gerçekleştirdi.
Akademik ve idari personellerin kişisel duyuru ve haberlerini içerir. (Son Haber Tarihi : 31.07.2025)
Öğrenci
Mezun
Akademik Personel
İdari Personel
Aktif Program
Akredite Birim
Öğretim Elemanı Başına Öğrenci
Kütüphane Kaynağı
Tüm Hakları Saklıdır © 2019
Tasarım ve Geliştirme: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı